Warmte cabine trainingen

De volgende work-outs kan je bij Bliss Health in de warmte cabines doen:

Individueel:
De individuele programma's in de cabine zijn op maat gemaakt met allerlei diverse doelen, en voor specifieke spiergroepen. Afhankelijk van in welke levensfase je zit en welke doelen je hebt bepalen we samen welke het beste bij je past!

Groepslessen:

Bliss bbb30
30 minuten up tempo oefeningen op het gebied van benen, billen en buik (bbb).

Hot HIIT
30 minuten interval training, afwisselend up tempo en kracht waarbij het merendeel van de spiergroepen en de hart-long functie wordt aan gezet.

Hot yoga
30 minuten vloeiende en statische yoga houdingen in de cabine. De oefeningen worden verantwoord opgebouwd en gecontroleerd uitgevoerd. Het is een rustige les voor alle levels. Doordat de houdingen in de warmte cabine worden uitgevoerd wordt je flexibiliteit vergroot en versoepel je je spieren en gewrichten. Bovendien stimuleer je de doorbloeding en vetverbranding.

Hot pilates
Tijdens een les van 30 minuten werken body & mind samen om fysieke en mentale balans te creëren. Pilates is geschikt als je fit bent, maar ook als je klachten of beperkingen hebt. Door pilates uit te voeren in de warmte cabine worden de vetverbranding en doorbloeding extra gestimuleerd!

Balance
45 minuten work-out waarin alle spiergroepen en de hart-long functie aan bod komen. De les wordt afgesloten met stretches en meditatie.

Bliss power
30 minuten krachttraining die plaatsvindt binnen én buiten de cabine. De oefeningen worden uitgevoerd in setjes met korte rustpauzes. Tijdens deze groepsles is het werken aan het vergroten van spiermassa en het uithoudingsvermogen het doel.

$29
1 Hour
Choose Anytime
$49
2 Hours
Choose Anytime
$179
8 HourS
(2 hours per week)

Waarom sporten / bewegen in de warmtecabine zo goed voor je is

Een verwarmde oefencabine of sportcabine is oorspronkelijk ontstaan als revalidatietechniek. Door de warmte werden de spieren soepel en was het makkelijker om te bewegen met minder spierpijn en meer effect. Patiënten verloren opvallend makkelijk gewicht en de huid werd zichtbaar versteviger; De Thermo Fysieke Methode werd geboren!
De warmte zorgt onder andere voor toename van energie, stimuleert de vetverbranding en het verliezen van afvalstoffen.

Doordat je alle oefeningen in ongeveer 40-50 graden uitvoert, worden doorbloeding en vetverbranding gestimuleerd. Spieren en gewrichten worden extra flexibel door de warmte, waardoor klachten ook makkelijker verdwijnen. Ook is de training extra zwaar door de warmte, daarom ben je al binnen 30 minuten voldaan en bezweet. En uiteraard alles onder persoonlijke begeleiding!
Waarom is sporten in warmte goed voor je?
- De work out duurt 30 minuten en een warming up is overbodig.
- Door de warmte in de cabine transpireer je snel en raak je afvalstoffen sneller kwijt.
- Je hebt weinig tot geen risico's op blessures, omdat je liggend in de warmte de oefeningen onder begeleiding beoefent.
- De warmte stimuleert de vetverbranding. De spierverzuring en opbouw vinden sneller plaats. Je lichaam moet gewoonweg harder werken, dus heb je sneller resultaat.
- De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding, dus ook goed als revalidatie training.
- Inmiddels hebben we ervaren dat vrouwen het sporten in de warme cabine als zeer prettig en ontspannend ervaren! Dus probeer het gauw een keer uit!

$29
1 Hour
Choose Anytime
$49
2 Hours
Choose Anytime
$179
8 HourS
(2 hours per week)

'You don't get the ass
you want by sitting on it!'

Word ook gezonder, fitter, krachtiger en gelukkiger.
Boek een gratis proefles. Tot gauw!

Boek een proefles