Het team

Bekijk hieronder onze ervaren coaches en docenten

Alexandra

Coach

Alexandra is holistisch leefstijlcoach. Op een warme manier begeleidt en stimuleert zij je graag op jouw pad naar een gezonde leefstijl. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. ”Een leefstijl die, zowel fysiek als mentaal, bij je past zorgt voor vitaliteit en plezier. Zo kun je zijn wie je echt bent en jouw unieke licht laten stralen!”

Daphne

Coach

Daphne is een coach die zich richt op de bewustwording van het moment met behulp van meditatie en mindfulness. Daarnaast begeleidt ze mensen bij het loslaten en verwerken van spanning, stress en trauma's door middel van lichaamswerk en ademwerk. Daphne gelooft erin dat je hierdoor meer in je eigen kracht komt te staan.

Marieke

Eigenaar

Marieke is eigenaar van dit mooie, holistische gezondheidscentrum voor vrouwen. Ze is ergotherapeut, heeft een achtergrond in de homeopathie en heeft zich gespecialiseerd in hormonale disbalans bij vrouwen. Daarnaast is zij al jarenlang een fanatiek sporter in sporten als marathon lopen, kickboksen en krachttraining. Als coach en ondernemer gelooft zij dat je het beste uit jezelf haalt door te kijken naar je persoonlijke behoeftes en kwaliteiten. “Iedereen is verschillend, dus doe wat bij je past!"

Mirthe

COACH

Mirthe weet als coach en gedragsexpert hoe belangrijk het is om balans te creëren tussen inspanning en ontspanning. Ze gelooft heilig in de krachten het fantastische zelfherstellend vermogen van ons lichaam en geesten is dan ook erg bevlogen in het overbrengen van deze kennis. Begrijp je hoe je brein en lichaam werken, dan ben je veel meer geneigd je gedrag duurzaam te veranderen. Mirthe begeleidt je met liefde door dit mooie proces!

Nadine

Instructeur Bootcamp

Nadine is een sporter in hart en nieren. Nadat ze jarenlang eigen ervaring in sport en bewegen heeft opgedaan en mooie resultaten heeft bereikt, is Nadine zich gaan verdiepen in het overbrengen van de basis van het bewegen. Empathisch vermogen, geduld, kennis en de juiste coaching skills maken dat het haar lukt om voor iedereen een passende vorm van bewegen te vinden! Nadine is gediplomeerd BLACKROLL® Master Trainer, hardlooptrainer, gecertificeerd fitness- en bootcampinstructeur.

Paulien

Coach

Paulien is leefstijlcoach, voedingsdeskundige en personal trainer en ze krijgt energie van het enthousiasmeren van mensen en het bijdragen aan een blijvend gezonde gedragsverandering. “Streef je doelen na, wees energiek en maak dat je trots op jezelf kunt zijn. Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Geniet van het leven en wees bewust van het feit dat gezondheid heel belangrijk voor je is!”

Rebecca

Manager

Rebecca weet als fervent sportster & yoga-docent uit ervaring dat een healthy lifestyle niet alleen goed is voor je lichaam, maar vooral ook een enorm positieve werking kan hebben op je gevoel. Als coach hoopt ze te kunnen motiveren om in jezelf te investeren op een manier die bij jou past en daarmee het beste in jezelf naar boven te halen.

'You don't get the ass
you want by sitting on it!'

Word ook gezonder, fitter, krachtiger en gelukkiger.
Boek een gratis proefles. Tot gauw!

Boek een proefles