Food

Naast exercise is de juiste voeding essentieel voor een goede gezondheid en balans. We coachen je in je eetpatroon en geven je passend advies binnen je eigen mogelijkheden en tools om waar nodig aan te passen.

Voedingscoaching

Voedingscoaching is een belangrijk onderdeel van de begeleiding van Bliss Health. Dit is verbonden aan het beweegprogramma maar ook aan de invloed van de mind. Wie kent het niet dat als je weinig energie hebt de behoefte aan suikers hoog ligt. Of als je gesport hebt de behoefte aan koolhydraten hoger is. Ook door hormonale veranderingen kan je eetpatroon veranderen.

We gaan met de begeleiding en coaching in voeding terug naar de basis. Pure voeding is daar een belangrijk onderdeel van. Diëten is daarbij niet de insteek, maar aanpassing van leefstijl en voedingsgewoontes vaak wel. Naast de juiste en gezonde voeding (welke ook bij je leefstijl past) is het vaak raadzaam om voedingssupplementen toe te voegen aan je voedingspatroon. Dit kan zeker waardevol zijn in combinatie met een ander inspanningsniveau; bepaalde processen in het lichaam stimuleren of juist remmen die belangrijk zijn om je doelen te behalen.

Boek een gratis intake
$29
1 Hour
Choose Anytime
$49
2 Hours
Choose Anytime
$179
8 HourS
(2 hours per week)

Challenges

Er zijn fases in je leven waarin de motivatie om een gezonde leefstijl vast te houden lastiger is. Of dat nou is door stress, een blessure of omdat je gewoonweg te druk bent. Jezelf dan blijven uitdagen en motiveren kan lastig zijn. Dat weten we uit ervaring. Daarom hebben we ieder kwartaal een challenge, die past bij het seizoen en waaraan iedereen van Bliss Health kan meedoen. Je ontvangt een (digitale) guide met tips en trics en met leuke recepten. Tijdens iedere challenge besteden we aandacht aan excersise, food en mind en word je door onze coaches gedurende vier weken van het begin tot het eind begeleid en gemotiveerd.

Boek een gratis intake
$39
1 Hour
Choose Anytime
$149
2 Hours
Choose Anytime
$250
8 Hours
(2 hours per week)

Detox

Detoxen heeft veel voordelen, zoals het krijgen van een fitter gevoel, een mooiere huid en bij overgewicht leidt het ook vaak tot gewichtsafname. De belangrijkste doelen van deze detox zijn bewustwording rondom voeding en het reinigen van het lichaam. Onbewust krijgen we veel schadelijke stoffen binnen, een detox reset en reinigt het lichaam door puur en onbewerkt te eten, of met (groente) sappen te gaan werken. Wij adviseren je regelmatig te detoxen om organen zoals je lever en je nieren gezond te houden.

Je kan een aantal weken detoxen met “pure” voeding, maar je kan ook kiezen voor een paar dagen sappen. Naast dat het meestal invloed heeft op je gewicht is het belangrijkste om voor detoxen te kiezen om je lijf schoon en gezond te houden te houden.

Boek een gratis intake
$49
1 Hour
Choose Anytime
$149
2 Hours
Choose Anytime
$280
8 Hours
(2 hours per week)

Hormonen in balans coaching

Een belangrijk onderdeel van hormonale disbalans is voeding. Er zijn zoveel voedingsmiddelen die invloed hebben op onze hormonen. Veel voorbewerkt voedsel is dusdanig bewerkt met zout, zoet en vet dat het een verslavende werking kan hebben op onze hersenen en veel invloed heeft op ons hormonale systeem. We verlangen hierdoor steeds vaker naar méér.

Eet het liefst alleen maar of in ieder geval zo veel mogelijk plantaardige/natuurlijke voedingsmiddelen, puur en onbewerkt voor een gezond lichaam en een gezonde hormoonhuishouding. Vooral groene (blad) groente (bijvoorbeeld spinazie) is belangrijk omdat groene bladgroente veel magnesium bevat en magnesium draagt weer bij aan het reguleren van het cholesterol en de botontkalking.

Boek een gratis intake
$69
1 Hour
Choose Anytime
$249
2 Hours
Choose Anytime
$480
8 Hours
(2 hours per week)

'You don't get the ass
you want by sitting on it!'

Word ook gezonder, fitter, krachtiger en gelukkiger.
Boek een gratis proefles. Tot gauw!

Boek een proefles