Gezonder, fitter, krachtiger en gelukkiger  worden

Met persoonlijke aandacht en verbinding begeleiden we jou naar het uiteindelijke doel om fysiek en mentaal in balans te zijn

Marieke

Marieke Kisjes is eigenaresse en coach bij Bliss Health in Laren. Zij is ergotherapeut, homeopaat en heeft zich gespecialiseerd in hormonale disbalans bij vrouwen. Daarnaast is zij al jarenlang een fanatiek sporter.
Als coach en ondernemer gelooft zij dat je het beste uit jezelf haalt door te kijken naar je persoonlijke behoeftes en kwaliteiten. "Iedereen is verschillend, dus ik help je met wat bij je past!".

Onze werkwijze

Bij Bliss Health werken we met vier stappen om je zo persoonlijk mogelijk te begeleiden naar gezondheid en je doelen. Deze vier stappen zullen gedurende de looptijd dat je bij ons lid bent continu herhaald worden, om zo de drie pijlers (exercise, food en mind) op elkaar af te stemmen.

Stap 1

Na het invullen van een vragenlijst  beginnen we met coaching en een gezondheidsmeting (bloeddruk, spiermassa, vetpercentage).

Stap 2

Daarna kijk je samen met jouw coach naar je huidige situatie, persoonlijke doelen en krijg je de benodigde tools aangereikt om jouw doelen te behalen.

Stap 3

Vervolgens plan je met jouw coach je trainingen en eventuele andere coachingsessies met gebruik van de Bliss Health-app op jouw persoonlijke account.

Stap 4

Maandelijks plannen we een leefstijl-coachingsessie om te evalueren. We kijken naar je vorderingen en passen waar nodig jouw programma('s) aan.

The Values That Guide Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam orci, vel amet pulvinar posuere tristique. Tortor, nullam.

Inclusive & Empowering

Hatha Yoga is a great place to start if you are new to yoga or if you want to deepen your practice.

Lasting Impact

Vinyasa Yoga’s attention to alignment and detail makes it ideal for beginners to yoga

Ongoing Improvement

Iyengar Yoga’s practice has been carefully structured in a way to allow a beginner to progress.

Enthousiaste leden

Stéphanie Vaassen

Bliss Health is meer dan alleen een sportschool. Je wordt iedere keer weer hartelijk ontvangen door de lieve dames. Ben helemaal niet sportief maar alleen al door de gezelligheid en de sfeer lukt het om drie keer per week te gaan. Het is snel, prettig en effectief. Aanrader!

Marit Jellema

Ik ben geen actieve sporter maar wist dat ik na m’n zwangerschap iets moest zoeken wat ik vol kon houden en waardoor ik actiever bezig zou zijn. Na een proefles was ik helemaal enthousiast, inmiddels sport ik alweer ruim een jaar en wist niet dat ik zo fanatiek kon zijn is sporten. Daarnaast merk ik dat het ook resultaat oplevert wat extra motiveert.

Nanda Koopmanschap

Top! Sinds augustus sport ik hier met veel plezier! Vakkundige individuele benadering en lekker kleinschalig! Ik ben fan :)

Frequently Asked Questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam orci, vel amet pulvinar posuere tristique. Tortor, nullam.

Contact Us
What do I need to start yoga?
What if I have never done yoga before?
Do I need to sign up for class in advance?
What if I have an injury or physical condition?
How many times should I practice a week?
Is there an age limit to practicing yoga?

Our Yoga Studio at a Glance

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam orci, vel amet pulvinar posuere tristique. Tortor, nullam.